22 Aralık 2015 Salı

Awbs Nedir? Awbs Temaları ve Awbs Eklentileri

AWBS, açılımıyla Advanced Webhost Billing System sunucunuz üzerinden hosting ve reseller paketleri oluşturmak, domain satışı yapmak, müşterilere destek vermek gibi ihtiyaçlara karşılık vermeye yardımcı olan gelişmiş bir satış otomasyonu sistemidir. Başta hosting firmaları olmak üzere birçok bilişim firması tarafından kullanılan AWBS hem diğer satış otomasyonu sistemlerinin karşısında kuvvetli bir alternatiftir hem de düşük lisans ücretleri ve sürekli desteğiyle kaliteli hizmet altyapısına sahiptir. Tamamen özelleştirilebilir ve özgürlükçü yapısı nedeniyle AWBS kullanan kullanıcılar, AWBS temaları ve AWBS eklentileri yardımıyla sistemlerini özelleştirebilir ve kendi tarzlarını yansıtan fonksiyonel bir satış otomasyonuna sahip olabilirler.



AWBS Temaları
Firmanız veya kişisel satış platformunuz üzerinde AWBS kullanacaksanız ve AWBS'yi farklı temalar kullanarak kişiselleştirmek istiyorsanız, internet üzerinde keşfedilmeyi bekleyen sayısız AWBS teması sizi bekliyor demektir. AWBS temalarına ilk bakışı atmak için WMAracı Forumu içerisinde yer alan AWBS Temaları kategorisine göz atabilirsiniz.

AWBS Eklentileri
AWBS'nin popüler satış otomasyonu sistemleri arasında yer alıyor olmasının önde gelen nedenlerinden biri de kuşkusuz eklenti desteğidir. AWBS'ye ekleyeceğiniz eklentilerle ihtiyacınızı tam olarak karşılayacak satış otomasyonuna sahip olabilirsiniz. Aradığınız tüm eklentiler, destek ve paylaşımlar için WMAracı Forumunda yer alan AWBS Eklentileri kategorisine geçiş yapabilirsiniz.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder