21 Nisan 2016 Perşembe

Phpfusion Nedir? Phpfusion Temaları ve Phpfusion Eklentileri

PHP Fusion, hem küçük boyutu hem de ücretsiz olmasıyla dikkat çekmeyi başaran açık kaynak kodlu bir (CMS) içerik yönetim sistemidir. İlk defa Nick Jones tarafından PHP programlama dili kullanılarak temelleri atılan PHP Fusion daha sonradan topluluk geliştirilmesiyle gelişimini devam ettirmiştir. 7.00 Sürümüne kadar GNU lisansı kapsamı altında dağıtılan PHP Fusion daha sonraki sürümlerinde Affero General Public Lisence ile dağıtılmaktadır.
Web arayüzlü kullanıcı kontrol ara birimi sayesinde hem kolay hem de etkili şekilde kullanılabilen PHP Fusion, eklenti ve tema paketleri sayesinde kullanıcının isteğine göre her tarza ve özelliğe ayak uydurabiliyor. PHP Fusion hakkında daha fazla bilgi ve sorularınız için PHP Fusion kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

PHP Fusion Temaları

Hazır tema paketleri yardımıyla PHP Fusion'a içerikle birebir uyumlu görünümler kazandırabilmek oldukça kolay. Açık kaynak kodlu olması ve gönüllü geliştiriciler tarafından geliştirilen ücretsiz temalar sayesinde PHP Fusion'u özelleştirmek diğer birçok CMS sisteminden çok daha kolaydır. WMAracı forumları içerisinde yer alan PHP Fusion Temaları kategorisini ziyaret ederek siz de arşivinizde yer alan temaları paylaşmaya başlayabilirsiniz.

PHP Fusion Eklentileri

Diğer birçok CMS sisteminde olduğu üzere hem özelleştirilebilir bir sistem olması hem de güçlendirilebilmesi amacıyla PHP Fusion için de eklenti desteği sunulmaktadır. WMAracı forumu içerisinden PHP Fusion Eklentileri kategorisine giriş yaparak eklenti paylaşımı ve sorunlarınız için destek konuları açabilirsiniz.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/php-fusion

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder