10 Mayıs 2016 Salı

Majestic Nedir? Majestic SEO ve Majestic Backlink

Majestic, İngiltere merkezli bir link analiz yazılım ve SEO şirketidir. Dünya çapında sayısız başarı elde eden şirket SEO dünyasının en önde gelen araçlarından biri olarak bilinmekte ve kullanılmaktadır. Bünyesinde barındırdığı link haritası ve medya araçlarıyla kullanıcılara hizmet sunan Majestic'in hem ücretli hem de ücretsiz üyelik paketleri bulunmaktadır.

Majestic SEO

SEO'da başarılı olmanın en önemli adımlarından biri doğru analizleri yapabilmek ve takibi hiçbir zaman bırakmamaktadır. Majestic SEO, SEO ile ilgilenen kullanıcıların hem kendi siteleri hem de rakip siteleri için detaylı analiz işlemleri gerçekleştirebileceği, link kontrolü yapabileceği bir sistemdir. Majestic SEO'nun kaliteli bir yapıya sahip olmasının önemli nedenlerinden biri de üyelerin ücretli paketler kullanıyor olmasıdır. Sürekli olarak geliştirilen Majestic'in SEO araçlarını tam performansla kullanabilmek için Majestic SEO'nun belirlemiş olduğu üyelik tiplerinden herhangi birini satın almanız gerekiyor.

Majestic Backlink

Majestic'i kullanarak backlink analizi gerçekleştirebilmek ve rakiplerinizin veya kendi sitelerinizin durumunu kontrol etmek, Majestic'in kullanıcılarına sunduğu başlıca araçların arasında yer alıyor. Üstelik Majestic, kendi sitelerine gitmeye gerek kalmaksızın backlink analizleri gerçekleştirebilmeniz için Mozilla Firefox ve Google Chrome'da kullanılabilir eklentilere sahiptir.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/majestic

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder