6 Mayıs 2016 Cuma

VirtueMart Nedir? VirtueMart Temaları ve VirtueMart Eklentileri

VirtueMart, dünyanın en çok tercih edilen CMS sistemlerinden biri olan Joomla üzerine entegre edilerek kullanılan bir modül sistemidir. Hazır web siteleri meydana getirme konusunda başarılı CMS sistemlerinden biri olan Joomla'nın üzerine kurulan VirtueMart ile Joomla tabanlı e-ticaret siteleri meydana getirebilirsiniz. VirtueMart sayesinde ürünlerinizin kolayca takibini yapabilir, sanal pos entegrasyonlarını gerçekleştirebilir, kargo takibi ve bir e-ticaret sitesinde olması gereken daha birçok gelişmiş özelliği sisteminize kazandırabilirsiniz. VirtueMart'ın sıklıkla tercih edilen sistemlerden biri olmasının önemli nedenlerinden biri sistem esnekliği, modüllerinin fonksiyonları ve ücretsiz lisans avantajlarıdır.

VirtueMart Temaları

VirtueMart ile oluşturmuş olduğunuz e-ticaret sisteminizi özelleştirmek için VirtueMart kullanıcıları için tasarlanan temaları kullanabilirsiniz. WMAracı forumu içerisinde yer alan VirtueMart Temaları kategorisine giriş yaparak tema paylaşımı yapabilir ve üyelerimiz tarafından paylaşılan temalardan faydalanabilirsiniz.

VirtueMart Eklentileri

VirtueMart'ın sıklıkla tercih edilen e-ticaret sistemlerinden biri olmasının ardında yatan önemli nedenlerden biri de VirtueMart'ın kullanıcılara sunduğu eklenti özelliğidir. WMAracı forumunda yer alan VirtueMart Eklentileri kategorisine göz atarak VirtueMart için eklentileri keşfetmeye başlayabilirsiniz. 
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/virtuemart

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder