19 Mart 2016 Cumartesi

Publisher Nedir?

Publisher, Microsoft'un Office yazılımları serisi içerisinde yer alan giriş seviyesindeki kullanıcıların kullanımına uygun bir grafik tasarlama yazılımıdır. Microsoft Office serisinin içerisinde gelişen ve birçok farklı sürüme sahip olan Publisher sayesinde yalnızca hayal gücünüzü kullanarak kısa süre içerisinde logolarbültenlerel ilanlarıkartvizitler ve afişlerhazırlayabilirsiniz. Ayrıca Publisher gelişmiş altyapısı sayesinde size amatör web siteleri tasarlama konusunda da yardımcı olabiliyor.
Microsoft Publisher, daha çok küçük ölçekli işletmeler ve kişisel kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Zira Publisher'ı kullamak için yüksek bir grafik tasarımı bilgisine ve program kullanım becerisine ihtiyaç duyulmuyor. Yazılımın genel maksatlı olması, kolayca anlaşılan tasarımı, içerisinde bolca düzenlemeye ve oluşturmaya hazır şablonun bulunuyor olması MS Office Publisher'ı amatör kullanıcılar için daha fazla cazip kılıyor.
Publisher kullanıcılara yalnızca çalışma süresince değil, çalışma sonrasında da basit kolaylıklar sunuyor. Yazılım içerisinde meydana getirdiğiniz çalışmaları kolayca doğrudan mail yoluyla paylaşabileceğiniz gibi, farklı dosya formatlarında dışarıya aktarabilir, bulut servislerine kaydedebilir veya Publish Online ile kullanabilirsiniz.
Bilgisayarınız MS Office Publisher bulunmuyorsa, https://products.office.com/tr-tr/publisher adresini ziyaret ederek dilerseniz Publisher'ı satın alabilir dilerseniz de kısa süreli deneme sürümüne göz atabilirsiniz.

Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/publisher

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder