6 Mart 2016 Pazar

Spotflux Nedir? Spotflux Nasıl Kullanılır?

Spotflux, ücretsiz (lite) ve ücretli (premium) sürümleriyle WindowsMaciOS ve Android platformları üzerinde kullanılabilen gelişmiş bir VPN yazılımıdır. Kolay bir arayüze sahip olan Spotflux'u kullanmaya başladığınız anda internet bağlantınız Spotfux Cloud hizmeti aracılığıyla şifrelenmeye başlar. Bu da size çok daha güvenli bir bağlantı sunar. Spotflux ayrıca premium sürümünde reklamları engelleme ve sizi internetin kötü çocuklarına karşı sürekli olarak alarmda tutma gibi gelişmiş koruma yöntemlerini de içerisinde barındırmaktadır.

Spotflux Nasıl Kullanılır?

Spotflux'u resmi web sitesi olan http://spotflux.com/ internet adresi üzerinden kullanmak istediğiniz platformlar için hemen indirmeye başlayabilirsiniz. Ücretsiz veya ücretli sürümü fark etmeksizin Spotflux'un oldukça basit ve temel bir kurulum aşaması var. Sadece “Next” yapmanız gereken bir kaç adımdan sonra Spotflux bilgisayarınıza tamamen kurulmuş olacaktır.
Ayrıca bilgisayarınızda Spotflux'un çalışması için Java'ya da ihtiyaç olacağı için Spotflux bilgisayarınıza Java ile ilgili de basit bir indirme yapacaktır. Tabii, bunların hepsi tamamen otomatik şekilde gerçekleşecek.
Spotflux'un kurulumu sonlandıktan sonra Spotflux bilgisayarınıza adeta yeni bir internet driver'ı gibi bir yükleme başlatmak isteyecektir. Bu aşamada karşınıza gelen ekran yönergelerini kabul ederek bu parça programların da kurulmasını tamamlayın.
Kurulumumuz sonlandıktan sonra Başlat menüsü veya saat simgesinin yanındaki diğer simgelerin arasından Spotflux'un simgesine tıklayarak program arayüzüne ulaşabiliriz. Hiçbir ekstra ayara ihtiyaç duymayacak olan Spotflux'u aktif etmek için “Enable” pasif etmek için ise “Disable” seçeneklerini kullanmamız yeterli olacaktır.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/spotflux

1 yorum:

  1. harika bir program programın son versiyonu için http://www.indirson.com/spotflux/ adresini takip edebilirsiniz.

    YanıtlaSil