15 Nisan 2016 Cuma

Snapnames Nedir? Snapnames Kullanımı ve Snapnames Domain Satmak

Snapnames, domain market alanı olarak global alanda tüm web kullanıcılarına hem online hem de telefon vasıtasıyla destek sunan bir internet şirketidir. Bir web.com şirketi olan Snapnames, 30 yıldır sektörün içinde olmanın kazandırdığı avantaj ve 3 milyon aktif kullanıcının sahibi olarak  , özellikle internet kullanıcılarına sunmuş olduğu Backorder hizmetiyle tanınmaktadır. Domain Backorder işlemlerinin yanı sıra Snapnames açık arttırmayla kullanıcılarının domain satışı ve alışı yapabileceği bir platforma da içerisinde yer vermektedir.
Snapnames'in her ne kadar asıl kullanıcı kitlesini domain ticareti oluşturuyor olsa dahi sundukları hizmet yalnızca domainden ibaret değil. Şirket alan adı servisinin dışında web hosting, web tasarım, e-ticaret, sosyal medya ve SEO marketing, SSL sertifikaları gibi daha birçok hizmeti sunuyor.

Snapnames Kullanımı

Snapnames alan adları için koskoca bir market ve içerisinde kullanabileceğiniz birçok farklı özellik yer alıyor. Bunlardan ilki elbette Domain Backorder işlemi. Her gün yüzlerce alan adı sahibi tarafından yenilenmediği için tekrardan kayıt edilebilir hale geliyor. Bu da alan adlarının ticareti için harika bir pazarın oluşmasına yardımcı oluyor.
Snapnames yardımıyla bu kaliteli domainlerden herhangi birini rastgele olarak veya isteyerek ele geçirebilmeniz mümkün. Snapnames içerisinde her gün birçok alan adı açık arttırma usulüyle satışa çıkartılıyor. Bu Snapnames'in nimetlerinden faydalanabilmeniz için ilk adım. Açık arttırmaya katılmak için doğrulanmış bir hesabınızın olması yeterli. Açık arttırma alanında satılan alan adlarının bir kısmı kullanıcılar tarafından bir kısmı ise Snapnames'in kendi bünyesi tarafından satışa sunuluyor. Snapnames'in kendisinin satmış olduğu alan adları genelde jenerik özelliğine sahip olan veya gerçekten değerli alan adları oluyor.
Şirketin kullanıcılarına sunduğu bir güzel özellik de istediğiniz taktirde bir alan adının sahibiyle sizin için uzlaşma yoluyla satış anlaşması gerçekleştiriyor. Bu özellikten yararlanabilmek içinse mutlaka Premium bir üyelik sahibi olmanız gerekiyor.
Son ve en popüler özelliğiyse şuan hala kullanımda olan bir alan adını satın almanıza olanak sağlayan sistem. Yani, Backorder. Snapnames'e kayıt olduktan hemen sonra istediğiniz  bir alan adını satın almak için paneliniz üzerinden kolayca Backorder talebi oluşturabiliyorsunuz. Şayet, backorder işlemi başarılı olursa Snapnames'e domain ve sunulan hizmet bedeli olarak 69 Dolar ödeme yapmanız gerekiyor. Eğer alan adını Snapnames sizin için alamazsa sizden servis için herhangi bir bedel talep etmiyor.

Snapnames Domain Satmak

Snapnames'i kullanarak istediğiniz alan adınızı açık arttırma veya sabit ücret karşılığında satışa çıkartabilmeniz mümkün. Tabii, bu işlemi gerçekleştirmek bizim kullandığımız Türkiye firmaları için pek mümkün değil. Zira domaini satışa çıkartmak için hazır otomasyon sistemleri kullanılıyor. Böylece satış işleri siz izin verdikten hemen sonra otomatik olarak panele yansıyor. Snapnames ile domain satmak hakkında aklınızda daha fazla soru varsa önerimiz doğrudan iletişim sayfasından destek talebinde bulunmanız olacaktır.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/snapnames

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder