14 Nisan 2016 Perşembe

Pool.com Nedir?

Pool.com birçok webmaster'ın alan adı Backorder işleminde kullandığı popüler alan adı firmalarından biridir. Özel bir girişim olan Pool.com internet sitesinden başlatacağınız Backorder işlemleri sayesinde şuan kayıtlı olan bir alan adını düştüğünde otomatik olarak satın alabilirsiniz. Backorder dediğimiz bu işleminizin sonucunda Pool.com'a 69 Amerikan Doları ödeme yapmanız yeterli olacaktır. Şayet başlattığınız Backorder işlemi sonucunda domain sizin için satın alınmazsa da herhangi bir bedel ödemenize gerek kalmıyor.
Pool.com sıklıkla Backorder işlemleri için Webmaster'ların ziyaret ettiği bir adres olmasına karşın ayrıca kendi içerisinde oldukça geniş bir alan adı açık arttırma servisi bulunduruyor. Bu servis sayesinde kaliteli domainleri açık arttırma usulüyle satın alabilir veya yeni bir açık arttırma satışı gerçekleştirebilirsiniz.
Pool.com birçok registar firmasıyla ilişkilerinden ötürü de son derece stratejik bir alana sahip. Özellikle .biz, .co, .xxx, .so ve .sx uzantılı alan adları konusunda Pool.com diğer internet sitelerinden bir adım daha önde yer alıyor.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/pool-com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder