22 Nisan 2016 Cuma

PhpNuke Nedir? PhpNuke Temaları ve PhpNuke Eklentileri

PHP-Nuke, Türkçe diline de destek veren ve resmi fan grubu sahibi olan popüler içerik yönetim sistemlerinden biridir. PHP ve MySQL kullanarak çalışan CMS sistemi tamamen web tabanlı kullanıcı arayüzü üzerinden yönetilir. Özgür yazılım lisansı altında geliştirilen ve açık kaynak kod yapısına sahip PhpNuke, özel bloglardan kurumsal bloglara kadar her web sitesi için kullanabilecek yapıya sahiptir. PhpNuke'un son sürümüne Phpnuke.org internet adresi üzerinden erişebilirsiniz.

PhpNuke Temaları

PhpNuke açık kaynak kodlu yapısı ve tamamen web arayüzü kullanıcı birimiyle yönetiliyor olması nedeniyle özelleştirilebilmeye son derece açık bir sistemdir. Hem gönüllü geliştiriciler hem de ücretli geliştiricilerin bolca olması PhpNuke için kullanılabilecek tema yelpazesinin de genişlemesine yardımcı olmuştur. WMAracı forumu içerisindenPhpNuke Temaları kategorisine giriş yaparak siz de elinizdeki paylaşmaya değer PhpNuke temalarını paylaşabilir veya üyelerin paylaşmış olduğu temalardan faydalanabilirsiniz.

PhpNuke Eklentileri

PhpNuke'un kodlama altyapısında PHP gibi özgürlükçü bir dilin kullanılmış olması, açık kaynak kodlu olarak dağıtılıyor olması onu hem paket eklentiler hem de manuel eklentiler konusunda da benzerlerinden öne taşıyan bir CMS sistemi haline getirmiştir. Google üzerinden yapacağınız aramalarla istediğiniz özellikleri kapsayan PhpNuke eklentilerine kolaylıkla ulaşabileceğiniz gibi hemen paylaşmaya başlamak için PhpNuke Eklentileri forumumuzu da ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/phpnuke

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder