19 Nisan 2016 Salı

ZenCart Nedir? ZenCart Temaları ve ZenCart Eklentileri

ZenCart, PHP programlama diliyle geliştirilen ve MySQL veritabanı kullanan ücretsiz bir online mağaza yönetim yazılımıdır. ZenCart için geliştirilmiş sayısız eklenti ve temanın olmasının yanı sıra GNU lisansıyla kullanıcılara ulaşıyor olması ZenCart'ı diğer birçok online e-ticaret sitesi karşısında dişli bir rakip haline getiriyor. Hem ücretsiz hem de fazlasıyla kişiselleştirilebilme özelliğine sahip olan ZenCart, dilediğiniz online mağazaları meydana getirmenin en kolay yollarından biri. OsCommerce'dan ilham alınarak tasarlanan ZenCart kullanıcılara OsCommerce'a oranla daha özgür bir yapı sunuyor.

ZenCart Temaları

ZenCart ve OsCommerce benzeri satışa dayalı web yazılımlarında kullanıcıların güven oyunu kazanabilmek için kaliteli bir görünümle karşılarına çıkabilmek oldukça önemli. ZenCart'da ücretsiz geliştirilen bir platform olması ve popüler bir kullanıcı kitlesine sahip olması nedeniyle her ihtiyacı giderecek bir ZenCart Teması kolaylıkla bulunabiliyor. Birbirinden kaliteli ZenCart temalarına ulaşmak ve ZenCart tema paylaşımında bulunmak için WMAracı Forumunun ZenCart Temalarıkategorisini ziyaret etmeyi unutmayın.

ZenCart Eklentileri

ZenCart'ın en çok tercih edilen online mağaza yazılımlarından birisi olmasının bir diğer nedeni de mağaza sahiplerine mağazalarını özelleştirebilmeleri için sayısız eklenti sunuyor olması. Kolayca yüklenebilen eklentiler sayesinde ZenCart'ı istenen her forma sokabilmek mümkün. ZenCart Eklentileri kategorimizi ziyaret ederek şimdiye kadar üyelerimizce paylaşılmış konuları görüntüleyebilirsiniz.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/zencart

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder