22 Nisan 2016 Cuma

PTS Nedir?

PTS (Paid To Sign Up) Türkçede “Üye ol Kazan” şeklinde kullanılan online gelir elde etme modellerinden biridir. PTS'y ilk başta duyan kullanıcılar için mantığını kavramak oldukça zor gibi görünüyor olmasına karşın esasen PTS'yi anlamak oldukça kolaydır. Her yeni açılan sistem bolca gerçek üyesi olmasına ihtiyaç duyar. Tabii, reklamlarla gelen üyelerin yanı sıra rakamların abartılması için de PTS sitelerine ihtiyaç duyulur.
PTS yönetiminde bir web sitesine kayıt olduğunuzda size belli bir oranda kredi verilir. Belirtilen alt kredi limitine ulaştığınızdaysa ödeme alma hakkınız doğar. PTS yönetimde daha çok kazanabilmenin asıl anahtarı çok fazla çevreye sahip olmak ve alt üyelerin sayısını arttırma yöntemiyle kazanmaktır. Ayrıca web sitesi sahibi olan webmaster'lar PTS yöntemi daha etkili şekilde kullanabilirler.
PTS yöntemi sitelerin yanı sıra kişisel kullanıcılar tarafından da sunulabilmektedir. WMAracı forumu içerisinde yer alan PTS kategorisi içerisinde üyelik başına sunulan teklifleri değerlendirebilir ve paylaşılan PTS sitelerini deneyebilirsiniz.

Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/pts

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder