26 Şubat 2016 Cuma

Foursquare Nedir? Foursquare Mekan Silme ve Foursquare Hesap Silme

Foursquare konumunuzu baz alarak yakınınızda hangi mekanların olduğunu gösteren bir sosyal ağ servisidir.Swarm'dan sonra kendini tekrar eski çizgisine oturtmayı başaran Foursquare yakınlarınızda olan en iyi mekanları bulup, harika deneyimler geçirmenize yardımcı oluyor. Tıpkı sizler gibi diğer sosyal ağ kullanıcıları gittikleri mekanları puanlıyor ve bu mekanlardaki yapılması/yapılmaması gerekenler hakkında size notlar bırakıyor. Daha sonradan sizler de bu notları değerlendirerek kendinizce en iyi mekanlara giden yolu bulabiliyorsunuz.

Foursquare Mekan Silme

Foursquare'de gittiğiniz bir mekan hakkında detay düzenlemesi yapmak veya bu mekanı silmek istiyorsanız dilerseniz mobil uygulamayı dilerseniz de www.tr.foursquare.com internet adresini kullanabilirsiniz. Üye giriş yaptıktan sonra profil sayfanızı ziyaret edin ve son check in yapılmış mekanlar arasından silmek istediğiniz mekanı bulun. Silmek istediğiniz yere giriş yaptığınızda üst köşede düzenle seçeneğinin çıktığını göreceksinizdir. Bu seçeneğe giriş yaptığınızda düzenleme seçenekleriyle mekan silme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Foursquare Hesap Silme

Foursquare üzerinde artık daha fazla yer almak istemediğinizi düşünüyorsanız hesabınızı silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem için ister mobil bir cihazdan isterseniz de bilgisayarınız üzerindenhttps://tr.foursquare.com/delete_me linkine giriş yapmanız yeterli olacaktır. Giriş yaptıktan sonra silme işlemini onaylayarak hesabınızın Foursquare üzerinden silinmesini sağlayabilirsiniz.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/foursquare

1 yorum:

  1. Swarmdan mekanı açtım ama düzenle kısmından silemiyorum ve değiştiremiyorum sebebi ne olabilir ya da uygulamam gereken birşeymi var yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil