17 Şubat 2016 Çarşamba

DLE Nedir? DLE İndir ve DLE Temaları

Kısa adıyla DLE olarak bilinen DataLife Engine ücretsiz olarak kullanılabilir (CMS) içerik yönetim sistemidir. DLE ilk başta yalnızca haber siteleri, download siteleri ve bloglar için düşünülmüş bir proje olarak yayın hayatına başladı. Kısa süre sonra ise yapılan geliştirmelerle birlikte DLE her kılıfa girebilen en popüler CMS sistemlerinden biri olarak Webmasterların karşısına çıkmayı başardı. DLE'nin en sevilen özelliği tema ve kişiselleştirilebilme konusunda sahip olduğu özgürlükçü yapısıdır.
DLE'nin bir diğer özelliğiyse temiz kodlamaya sahip olması ve bu nedenle yüksek ziyaretçi oranlarının karşısında bile oldukça düşük sistem gereksinimleriyle dimdik durabilmesidir. Arama motorları için ayrıca üzerinde optimizasyon çalışmaları yapılmış olan DLE kullanılabilecek en kaliteli CMS sistemlerinin arasında yer almaktadır.

DLE İndir

DLE'nin en son güncel sürümünü indirebilmek için http://dle.net.tr/ internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca bu web sitesi üzerinden DLE'nin son sürümü için kurulum dokümantasyon dosyasına erişerek kolaylıkla ve sorunsuz şekilde DLE kurulum işlemini tamamlayabilirsiniz.

DLE Temaları

DLE'nin açıklamasında da öğrendiğiniz üzere bu sistemin popüler bir CMS olarak dişli rakiplerinin arasında yer almasının en önemli nedenlerinden biri temalarının kolay bulunabilirliği ve kolaylıkla özel temaların yapılabilmesidir. DLE için internet üzerinde birçok ücretsiz tema bulabileceğiniz arşiv web sitesi bulunurken ayrıca yabancı dildeki web siteleri içerisinde ücretli DLE temalarına da erişebilirsiniz.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/dle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder