27 Şubat 2016 Cumartesi

StumbleUpon Nedir? StumbleUpon Açma ve StumbleUpon Hesap Silme

StumbleUpon, sizin ilgi alanınızı baz alarak size yeni internet sayfaları ve blogları öneren bir sosyal ağdır. Yerli ve yabancı birçok servisi içerisinde barındıran StumbleUpon her ne kadar sosyal ağ tanımının altında yer alıyorsa da yalnızca bir sosyal ağ değildir. StumbleUpon'ın aynı anda da bir sosyal arama motoru ve sosyal imleme sitesi olduğunu da belirtmek gerekir.  StumbleUpon ile yeni şeyler keşfedebilir ve bu keşifleri beğenebilir veya yorumlayabilirsiniz. Sosyal imleme özelliği sayesinde tıpkı Pinterest'de olduğu gibi istediğiniz web sitelerini veya sayfalarını yer imlerinize ekleyerek bu sitelere daha sonradan da kolayca erişebilirsiniz.

StumbleUpon Hesap Açma

www.stumbleupon.com internet sitesine ilk girişinizde tıpkı Twitter'da olduğu gibi bir kayıt ve giriş ekranı sizleri bekliyor. Burada yer alan formu doldurup onay butonuna basarak StumbleUpon hesabınızı oluşturabileceğiniz gibi dilerseniz Facebook hesabınızı da kullanarak doğrudan StumbleUpon dünyasında yer almaya başlayabilirsiniz. StumbleUpon'a doğrudan kayıt seçeneğini kullanacaksanız mail adresinizin de mutlaka erişilebilir olduğundan emin olun. Zira kaydınızı doğrulamak amacıyla StumbleUpon size bir aktivasyon maili gönderecektir. Aktivasyon mailindeki linke tıkladıktan sonra üyeliğinizi tamamen kullanılabilir hale getirebilirsiniz.

StumbleUpon Hesap Silme

StumbleUpon üzerinde bulunan hesabınızı silmek istiyorsanız https://www.stumbleupon.com/settings/delete-accountlinkine mobil veya bir bilgisayar üzerinden giriş yaparak hesabınızı silmenin ilk adımını atabilirsiniz. Bu linkten silme işleminizi onayladıktan sonra hesabınız 14 günlük bir buzluk dönemine girecektir. 14 gün içinde dilerseniz hesabınızı tekrardan aktif hale getirebileceksiniz, 14. günden sonraysa StumbleUpon hesabınız tamamen sonsuzluğa uğurlanacak.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/stumbleupon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder