12 Şubat 2016 Cuma

Wallpaper Nedir? Wallpaper Yapma ve Wallpaper Siteleri

Wallpaper, Türkçesiyle “Duvar Kağıdı” olarak tanımlanan görsel dosyalardır. Wallpaper'lar işletim sistemlerinin vemasaüstü ara yüzüyle çalışmakta olan işletim sistemlerinin kullanıcıları tarafından özelleştirilebilmesi için meydana getirilmiş basit ve pratik çözümlerden biridir. Bilgisayardan tabletlere kadar ara yüz ile çalışan bilgisayar mantıklı cihazlar içerisinde bir Wallpaper kullanarak cihazınızı kendi istediğiniz gibi özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Wallpaper Yapma

Windows bilgisayarlar ve Linux dağıtımları da başta olmak üzere birçok bilgisayar içerisinde bir görsel dosyaya sağ tıklama yaptığınızda bu görsel dosyasını duvar kağıdı olarak atamanız için bir seçeneğin yer aldığını göreceksinizdir. Aynı şekilde bir mobil cihaz ve tablet bilgisayar içerisinde de seçenekler menüsüne giriş yaptığınız takdirde görsel dosyayı wallpaper olarak atamanıza yardımcı olan bir seçeneğin yer aldığını göreceksinizdir. Bu seçenek ile seçtiğiniz resmi wallpaper yapabilirsiniz.

Wallpaper Siteleri

Wallpaper siteleri kendi zevkinizi ve tarzınızı yansıtan duvar kağıdı görsellerini bulabileceğiniz sitelerdir. Bu wallpaper sitelerinden kendinize en uygun duvar kağıtlarını bulabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıdan güzel wallpaperlara ulaşabilirsiniz:
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/wallpaper

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder