20 Şubat 2016 Cumartesi

Badoo Nedir? Badoo Nasıl Kullanılır?

Badoo tanışma ve arkadaşlık kurma odaklı olarak geliştirilmiş bir sosyal ağ servisidir. 2006 Yılında kurulan Badoo şuanda 180 ülkede hizmet vermekte olup en çok kullanılan ülkeler başta Latin Amerika olmak üzere İspanyaİtalya ve Fransa'dır.

Badoo Nasıl Kullanılır?

Badoo'nun her ne kadar bir web sitesi bulunuyor olsa dahi (www.badoo.com) Badoo mobil odaklı bir platformdur. Bu yüzden Badoo'dan etkili bir deneyim sunmasını bekliyorsanız iOS veya Android işletim sistemli telefonunuza Badoo'yu indirmekle işe başlayabilirsiniz. Şuanda Badoo Play Store ve App Store üzerinden indirilebilir durumdadır.

1.Profilinizi Oluşturun
Badoo'yu indirip, kurulum işlemini başarıyla gerçekleştirdikten sonra ilk iş profil oluşturmanız gerekiyor. Kayıt sekmesine giriş yaparak kendinize bir profil oluşturun. Profil oluşturma esnasında diğer Badoo üyelerinin sizinle kontak kurmasına yardımcı olmak için mutlaka profil fotoğrafı yükleyin, biyografinizi düzenleyin ve Badoo üzerinden ne aradığınız kısmı doğru olarak doldurun.  Kayıt işleminden sonra profilinize giriş yaparak Facebook profilinizi bağlayabilir ve mobil telefon numaranızla Badoo'da onaylı bir üye haline gelebilirsiniz.
2.Fotoğraf Yükleyin ve Albümler Oluşturun
Badoo'da daha çok kişinin sizinle etkileşime geçmesi için fotoğraf albümleri oluşturup, fotoğraflarınızı Badoo'ya yükleyebilirsiniz. Size sunulan diğer bir seçenek yardımıyla dilerseniz doğrudan Facebook fotoğraflarınızı da Badoo içerisinde yayınlayabilirsiniz. Badoo size 500 kadar fotoğraf yükleme hakkı sunmaktadır. Fotoğraflarınızın yanı sıra Badoo'ya videolarınızı da yükleyebileceğinizi unutmayın.
3.Yakınlardaki Kişileri Arayın
Badoo'nun tercih edilen bir tanışma uygulama olmasının en önemli nedenlerinden biri size yakın olan kullanıcıları bulup gösterebilmesidir. Bu sayede belirlemiş olduğunuz yaş, vücut tipi gibi detayları da göz önüne alarak Badoo ile yakınınızdaki kişileri arayarak sohbet etmeye başlayabilirsiniz.
4.Sohbet Edin
Badoo'da biriyle sohbet edebilmeniz için profilinize hem Facebook hesabınızın bağlanmış olması hem de mobil telefon numaranızın onaylanmış olması gereklidir. Beğendiğiniz birinin profiline girdikten sonra sohbet seçeneğine tıklayarak hemen sohbet etmenin ilk adımını atabilirsiniz. Badoo'nun filtre sistemi sayesinde isterseniz sizi rahatsız eden kullanıcıları sohbet içerisinden engelleyerek sizinle irtibata geçmelerinin önüne geçebilirsiniz.
5.Sizi Beğenenleri Görün
Badoo'da sizi beğenenleri görerek sizi beğenenler arasından sizin beğendiklerinizle sohbet edebilirsiniz. Sizi beğenenler dikkatinizi çekmiyor mu? O halde hiç biriyle sohbet etmek zorunda değilsiniz.
6.Fotoğraflara Puan Verin
Badoo'nun fotoğraf puanlama sistemi sayesinde canınız hiç sıkılmayacaktır. Badoo, ilginizi çekebilecek rastgele karakterleri karşınıza getirir ve sizden bu fotoğraf için bir oy vermenizi ister. Ne kadar çok kişinin fotoğrafını görüp oylarsanız sizin fotoğraflarınızın oylanma ihtimali de bir o kadar artacaktır.
7.Badoo'da Ayrıcalıklı Olun!
Badoo ücretsiz bir tanışma ve arkadaşlık ağı fakat içerisinde sizi diğer kullanıcılardan ayırt edebilecek birçok farklı paket bulunuyor. Bu paketler ve süper güçleri satın alarak daha çok kişinin dikkatini çekmeyi başarabilir ve amacınıza kısa yoldan ulaşabilirsiniz.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/badoo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder