25 Şubat 2016 Perşembe

DeviantART Nedir? DeviantART Nasıl Kullanılır?

DeviantArt (Web'de popüler olan yazılım şekliyle deviantARTsanat üzerine oluşturulmuş bir online topluluk sitesidir. İlk defa 2000 yılında hayatına merhaba diyen internet DevianArt sitesi kategorisel olarak fotoğraflar, dijital sanatlar, geleneksel sanatlar, edebiyat, Flash, film yapımı, uygulamalar için temalar gibi birçok alanda insanları bir araya getiren farklı ve yaratıcı bir internet sitesi olmuştur. 2013 Yılında yayınlanan analiz raporuna göre DeviantArt'ın 25 milyonun üzerinde üyesi bulunmaktadır ve haftalık ortalama 3.8 milyon ziyaretçiye hizmet sunmaktadır.

DeviantArt Nasıl Kullanılır?

1) Gezin ve Aradığınız Sanatsal Çalışmalara Ulaşın
DeviantArt içerisindeki sanat kategorilerinde anime çizimlerden vücut resimlerine ve vücut resimlerinden yağlı boyalara kadar her türden çalışma vardır. İstediğiniz spesifik bir konu hakkında sanatsal bir şeyler aramak istiyorsanız DeviantArt üzerinden keşfe çıkarak aradıklarınızı bulabilir ve daha sonradan bunları trend olacak kendi koleksiyonunuz içerisine koyabilirsiniz. DeviantArt sadece içerisinde çalışmaları değil birçok görselin (Örneğin 3D Modelleme)  nasıl yapılacağı hakkında da detaylı ve dersler ve bilgi sunmaktadır.
2) Kendi Portföyünüzü Meydan Getirin
DeviantArt içerisinde sınırsız sayıda sanatsal çalışmanızı tamamen ücretsiz olarak 25+ milyondan fazla aktif üyenin yer aldığı bir online toplulukta yayınlama fırsatını yakalayabilirsiniz. Özellikle sanatsal çalışmalarınızı sanat aşıklarına sunarak kendinizi geliştirecek yorumlar alabilir, profesyonel portföyünüzü meydana getirirken de iş bulma fırsatını yakalayabilirsiniz.
3) Topluluklardaki Yerinizi Alın
DeviantArt'ı en basit şekilde topluluk içinde topluluk olarak tanımlayabiliriz. Profilinizi oluşturduktan sonra siz de sosyal gruplar içerisinden kendinize bir sandalye çekebilir yada en sevdiğiniz fan kulübünün üyesi olabilirsiniz.
4) Alın veya Satın
Evinizi veya ofisinizi tamamen orijinal sanat eserleriyle doldurmak istiyor ve bunu uygun fiyatla yapmak istiyorsanız DeviantArt en iyi opsiyonlardan biridir. Burada sadece tablolar değil hemen her kategoride mutlaka alıcıların ilgisini çekecek ürünler bulunuyor. Kimi zaman bir tablo, kimi zaman ise dijital bir şablon hiç fark etmez, DeviantArt içerisinde hepsi alım veya satım yapmak için sizi bekliyor.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/deviantart

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder