18 Şubat 2016 Perşembe

WooCommerce Nedir? WooCommerce İndir ve WooCommerce Kurulumu

WooCommerceWooThemes isimli tema şirketi tarafından geliştirilmiş olan profesyonel bir WordPress bir e-ticareteklentisidir. WooCommerce sayesinde kullanıcılar WordPress sitelerini yalnızca birkaç dakika içerisinde bir e-ticaret sitesine çevirerek kendi mağazalarını kurup hemen satış yapmaya başlayabilirler. WooCommerce oldukça pratik olduğu gibi ayrıca tamamen ücretsiz ve kişiselleştirmeye açık olarak geliştirilmiştir. 2014 Ağustos ayının raporlarına göre şuanda dünyadaki e-ticaret sitelerinin %17.77'si WordPress ile birlikte WooCommerce eklentisini kullanarak e-ticaret sitesini geliştiriyor.

WooCommerceİndir

WooCommerce'ı indirmek için Wordpress.org'un eklenti deposunu ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Dilersenizhttp://downloads.wordpress.org/plugin/woocommerce.zip linkine tıkayarak da Wordpres.org arşivinden WooCommerce eklentisini doğrudan indirmeye başlayabilirsiniz.

WooCommerce Kurulumu

WooCommerce bir WordPress eklentisi olduğu için eklenti kurulumu gerçekleştirebilen her kullanıcı kolaylıkla WooCommerce'ı sistemine kolaylıkla dahil edebilir. Wordpress'in admin paneline giriş yaptıktan sonra eklentiler kısmına giriş yapıp dilerseniz doğrudan arama paneli yardımıyla dilerseniz de yukarıdaki linkten indirdiğiniz paket şeklinde WooCommerce'ı yükleyip eklentiyi hemen aktif hale getirebilirsiniz. WooCommerce'ı yükledikten sonra ayarlar kısmına geçiş yaparak kendi e-ticaret sitenizi hazır hale getirmeye başlayabilirsiniz.
Kaynak: https://wmaraci.com/nedir/woocommerce

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder